Hårtransplantasjon mislyktes
Hårtransplantasjon mislyktes
april 10, 2019

Er hårtransplantasjon effektiv?

Hårtransplantasjon Effekt

Hårtransplantasjon effektivitet for androgen alopecia: Vil operasjonen hjelpe meg?

Hårtransplantasjon EffektI den moderne verden er utseendet til mannen svært viktig, og tilstedeværelsen eller fraværet av hår spiller en viktig rolle.
Mange lurer på om hårtransplantasjon vil hjelpe meg og hva er effekten?
Hårtransplantasjon er en svært velutviklet hårgjenopprettingsmetode, og effektiviteten er bevist av millioner av transplantasjoner og fornøyde mennesker over hele verden, så det er ingen tvil om det er effektivt eller ikke. Moderne teknikker og leger har fått gode nok ferdigheter for å oppnå en svært høy grad av graft håropplevelse.

 

Hårtransplantasjon

Hårtransplantasjon med Fue-metoden, takket være kompetansen og erfaringen fra legen og teamet, gir en permanent løsning på problemet med tapt hår hos både menn og kvinner.
En av de vanligste formene for hårtap er androgen alopecia eller mannlig skallethet. Ca. 90% av pasientene (mest mannlige) som er transplantert med hår, lider av denne form for hårtap. Det skal bemerkes at resultatene av transplantasjon hos de fleste pasienter er meget gode.
I tillegg til androgen alopecia, gir denne teknikken deg muligheten til å korrigere:
Hårtap i pannen området;
høy hårlinje;
Den største fordelen med Fue skreddersyningsmetodikken er det optimale komfort / kostnadsforholdet
Fordeler med denne teknikken:
smertefri;
rask podning av hår;
Donorsonen er raskt gjenopprettet, ingen synlige arr;

Hårtransplantasjon EffektImidlertid er det noen ting som må tas med i betraktning for å oppnå en god hårtransplantasjonseffekt.
For det første bør man huske på at mye avhenger av forholdet mellom antall transplantater som kreves, hastigheten på hårtap og tilgjengelig donorhår, avhenger også av typen hår.
Andre av alderen, pasientens kropp, er det sykdommer tilgjengelig, hvilken type livsstil og spise, alkohol brukes, røyking. Et annet aspekt er kanskje en av de viktigste der du velger å gjennomgå en slik operasjon og legen (transplantasjon og profesjonell) og teamet. Da klinikken er av dårlig kvalitet, opererer legen ikke, og teamet av personer med ukjent opprinnelse uten medisinsk utdanning, jo større er sannsynligheten for en skuffende effekt, skader og ulykke

Håravfallshastigheten er definert som vanlig aksepterte standarder: Norwood-klassifiseringen med de syv hårtapnivåene hos menn og Ludwig-klassifikatoren – tre grader av hårtap hos kvinner.

Hva er graftingens natur og hvilken effekt forventer du?

Ved hver annen grad av hårtap er det et fast og anbefalt antall graft som trengs for å fylle det skallete området og gjenopprette hårtettheten.
I hver graft eller graft er det 1-4 hår, dette tallet påvirker også effekten.
Noen ganger kan noen mennesker med lite donorhår ikke fylle opp alle områder av hårtap.

Det er begrensninger som forhindrer at spesifisert mengde transplantater fra donorområdet blir tatt under en operasjon:
Utilstrekkelig elastisitet i huden (spesielt med FUT-metoden, og det er ikke mulig å få et bånd av riktig størrelse da huden ikke strekker seg godt).
Veldig stor såret overflate
Varigheten av operasjonen (du kan bli sliten i operasjonen).
Når en person trenger 2 hårgjenopprettingsprosedyrer, blir det andre gjort etter 12 måneders intervall.

hårtransplantasjon effekt

Å utføre flere operasjoner for å oppnå en viss effekt er en bred internasjonal praksis. Noen leger kan oppnå ønsket effekt med en prosedyre, men det avhenger av pasientens tilstand. Flere operasjoner er standard i mange land, og bare da kan legen si at han har utført sin oppgave. Dette kan bli dyrt potting og vil passere flere ganger gjennom ubehag av operasjonen, noe som ikke er ønskelig i mange pasienter. Velg det mest optimale alternativet.

Når operasjonen er ferdig, har legen og teamet gjort jobben, alle nødvendige anbefalinger er gitt, kom hjem og gå til din normale livsstil. Det er godt å hvile, så du vil komme seg raskere.
Transplanterte håret vil begynne å spire, deretter i en egen scene vil begynne å falle, slik at det igjen kan vokse og vokse og et halvt år etter operasjonen, begynner nye hår til å ha en synlig effekt. Sluttresultatet kan estimeres etter 12 måneder. I løpet av denne tiden vokser håret helt. Vekst av det graftede håret vil fortsette i samsvar med fysiologiske sykluser. Siden graftet hår beholder sine fulle egenskaper og ikke faller, kan det bli trimmet, farget.

Hårtransplantasjon EffektFaktisk, håret, som er hentet fra donor-området og transplantert inn mottakeren området er ikke under påvirkning av testosteron, som fører til døden av follikler i androgen kosopad.I etter pode disse hårsekken roten, vokse og ikke faller. Grafted hår

ikke falle, som var innledningsvis motstandsdyktig mot de skadelige effektene av hormonet testosteron, og denne kvaliteten holdes på et nytt sted, hvor transplanterte håret.
Etter hårtransplantasjon, kan drifts legen foreskrive kosttilskudd som støtter behandlinger og terapier.

Slutten på operasjonen slutter ikke alt.

Pasienten må følge postoperative instruksjoner, som bør følge nøye med påfølgende hendelsesforløpet:
Her er noen av dem:
I løpet av de første 10 dagene izmiyvate hodebunnen veldig forsiktig med den anbefalte sjampo og lotion.
Ikke bruk geler, voks i 4-5 uker.
Unngå å røyke og drikke alkohol i flere uker etter prosedyren
Unngå direkte eksponering for sollys i flere uker.
Det er godt å trimme håret etter 1 – 2 måneder.
Hva blir effekten av pode hår avhenger ikke bare av lege teamet operasjon, men pasientens tilstand, egenskaper og hårtype, pårørende og overholdelse av instruksjoner.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *