Fue Hårtransplantasjon
Hva er fordelene med Fue hårtransplantasjons metoden?
januar 12, 2019
Hårtransplantasjon Kvinne
Hårtransplantasjon Kvinne
april 10, 2019

Er hårtransplantasjon smertefull?

Er hårtransplantasjon smertefull

Når det gjelder kirurgi transplantasjon av hår, det første spørsmålet som alle er interesvuva: Er det smertefulle hårtransplantasjon?

Dette spørsmålet er en av de vanligste i hårtap forum.
Spørsmålet kan ikke besvares entydig, siden hver pasient har forskjellige smerte- og gjenopprettingstidsgrenser. Hvis andre tilleggsbehandlinger brukes på podning, kan det være mindre smerte.
Noen kan føle seg større smerte og ubehag enn andre, noen føler ingen smerte og ingen ubehag.

Hva er karakteristisk for begge hårtransplantasjons metoder – FUE og FUT.

Smertefullt hår er smertefullt

Folicular Unit excision (FUE) – er hårsekker ekstraheres separat og deretter plassert i de områdene som berøres av hårtap. Med denne teknikken er det ingen synlige arr, og healing foregår raskt.

Er hårtransplantasjon smertefullTransplant metode FUT hårsekkene tas fra strimmelen fjernet fra sklapa på baksiden av hodet, blir deretter delt på transplantater, som er innført i det berørte området. Denne prosedyren er mer invasiv og helbredelsestiden er lengre og vil ha et synlig merke.

Hårtransplantasjon er kirurgi og etter ferdigstillelse på slutten av dagen du ikke kan unngå dette faktum, effekten av bedøvelse vil gradvis gå, være forsiktig og unngå å ikke treffe hodet. Det antas at det kan være tilgjengelig smerte forbundet med framgangsmåten, blir lokal anestesi anvendes for anestesi under prosazhdane hår.

Fordi pasienter er våken under operasjonen og sier at smerte er ubehagelig. Dette skyldes det faktum at pasienten er våken satoyanie og er derfor klar over hva som skjer og føle hva som skjer, men uten smerter.

Vil det være smerte etter hårtransplantasjoner?

Etter operasjonen vil begynne den helbredende som kan være forbundet i noen pasienter med mild smerte, andre uten nikakvai smerte med rødhet, kløe, hevelse, skorpedannelse. Dette er normale tegn på bedring som hodebunnen vev ble utsatt for traumer og dette fører til kløe, hevelse, rødhet i de tidlige dager.
I FUT pode hår donor område hvor et snitt er mindre skadet å bli behandlet i en lengre tid.
Leger foreskrive og anbefaler sine pasienter smertestillende hvis du trenger å ta i bruk for å lindre smerter og ubehag etter operasjonen. Innen noen få dager bør disse symptomene forsvinne.

Smertefullt hår er smertefullt

Hvilke komplikasjoner kan oppstå etter hårtransplantasjoner?

Er hårtransplantasjon smertefullVanligvis etter transplantasjon av hår kan vises hevelser og smerter i hodebunnen på steder hvor det var kirurgi. Dette er et vevsrespons på løsningen som introduseres under operasjonen.
For å fjerne hevelse og smerte, kan iskompresser gjøres. Denne reaksjonen skjer flere dager etter operasjonen. Full gjenoppretting kan ta 7-14 dager.
Blant de sjeldne komplikasjonene etter transplantasjon er smittsomme og inflammatoriske prosesser, arr.

Totalt, når det kommer til hår pode, ubehag og smerter som kan oppstå er minimal og relativt kort periode siden brukt den mest foretrukne og endelig FUE prosedyre og vanligvis restitusjonstiden er kort.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *