Hvorfor er menns håret balding?
Hvorfor er menns håret balding?
januar 4, 2019
Hårtransplantasjon pris
Hvor mye koster hårtransplantasjon?
januar 5, 2019

Hårtransplantasjon bivirkninger

Hårtransplantasjon bivirkninger

Hårtransplantasjon bivirkninger

En Spørsmål som Excites You: Er det Bivirkninger Hair Grafting Operation?

Hårtransplantasjon er en prosess av follikulær transplantasjon fra giverområdet, hvor follikler er tilstede i store mengder i området som er rammet av balding.
I tilfelle av androgen alopesi på baksiden og sidene av hodet hår forblir intakt, slik at håret blir brukt til å transplantere en donor materiale og på samme tid i pode å unngå problemet med avvisning.

Donor Zone og hva trenger vi å vite om det?

Hårtransplantasjon bivirkninger

Hårtransplantasjon bivirkninger

Donorområdet er hvor hårsekkene vil bli ekstrahert for implantasjon, og dette er hovedfaktoren som bestemmer utfallet av prosedyren. Egnede donorområder for hårtransplantasjon er de der det hele tiden vokser hår gjennom hele livet. Derved blir podet hår også konstant til livets slutt etter podning. I occipital området ved hodet enhver mann har tykt hår, motstandsdyktig mot den aktive androgenet DHT, fordi den har et tykt lag av hud og fettvev, som sikrer en god sirkulasjon av blod til hårrøttene og hårsekker er i stand til å tåle prosess av hårtap. Som et resultat er dette området brukt som donor for hårtransplantasjon.

Grafting Metoder FUE og FUT – Det vi vet og ukjent

Poding av hår side efektiMetodite å hente element kalt. Follikulære enheter (metode FUE) og poding av håret med den metode FUT, til en viss grad, har likheter, er forskjellen hvordan man skal separere de follikulære enheter fra donor-området. Denne forskjellen er svært viktig og resulterer i utfallet av prosedyren og de resterende arrene.
I fremgangsmåten FUT legen kuttede delen av huden på halsen, i form av en strimmel og ekstraherte individuelle transplantater av dette vevet bånd på en bestemt måte.

På den annen side er fremgangsmåten poding av hår ved hjelp av metoden FUE omfatter fjerning og separasjon av follikulære enheter i form av grafts fra donor-området ved utstansing mange små hull i hodebunnen.
Sluttresultatet er fraværet av en arret arr igjen etter FUT-prosedyren.
FWE-metoden krever også en svært kort gjenopprettingstid, slik at pasienten raskt kan komme tilbake til jobb og til sin normale livsstil.

Det er nå mulig å betjene nesten hvilken som helst pasient som lider skallighet ved hjelp av FUE-metoden. Ingen annen metode kan sammenlignes med FUE-metoden.
I noen klinikker brukes denne metoden for å maksimere antall givere fra donorområdet. Teoretisk gir FUT også et stort antall follikulære enheter som de høstes ved å kutte en stripe fra huden. Legen anvender disse follikulære enheter i den første fremgangsmåte, og deretter i påfølgende sesjoner passerer FUE for endelig shtrihi eller til og med for å skjule arr etter operasjonen med FUT.
Men i praksis er denne metoden ikke alltid aktuell.
FUE-metoden er alltid lettere å utføre på en hodebunn som ikke hadde tidligere inngrep enn etter FUT-prosedyren.
Retningen av hårsekkene under hodet på hodet kan også endre seg etter FUT-podning. Dette gjør det vanskeligere å utføre den etterfølgende FUE-operasjonen, da det øker sjansen for å redusere antall hårsekkene som skal samles inn fra donorområdet.
Samlet sett er overlegenhet av FUE over FUT åpenbart. Det er ingen garanti for at aret dannet av FUT strip-metoden vil være liten og vil ikke tiltrekke seg oppmerksomhet, tvert imot.
Du vil også oppleve en følelse av alvorlig smerte og økt risiko for komplikasjoner under og etter operasjonen. Derfor, hvis du må velge mellom FUT og FUE, er det egentlig ikke noe valg, alternativet er bare ett og det er FUE hårtransplantasjonsmetoden.

Har hårtransplantasjon bivirkninger?

Under hårtransplantasjons operasjonen under pasientens FUE-metode transplanteres håret under lokalbedøvelse. Når operasjonen utføres av en lisensiert lege, observeres ingen bivirkninger og risikoen minimeres.
Men i Tyrkia, som øverste favorittsted for pode hår er vanlig praksis å gjennomføre operasjoner uten lege av dyktige teknikere, som er risikabelt og kan føre til komplikasjoner både under og etter operasjonen -uslozheniya som allergisk sjokk, arrdannelse For livet kan du få infeksjoner med hepatitt, HIV og andre smittsomme sykdommer.

I Bulgaria mangler slike transplantasjonsprosedyrer erfaring og kvalifiserte spesialister, noe som fører til risiko og bivirkninger. Mange klinikker prøver å gjøre hårtransplantasjoner, men har ingen erfaring eller ansatt tekniske teknikere fra Tyrkia.

Hva skal man være oppmerksom på i slike tilfeller?

Først, legen, er det nødvendige sertifikater for arbeid, bevist erfaring, resultater av pasienter i klinikken. Hvis disse kriteriene mangler det betyr at du må være klar som vil eksperimentere med deg, og du må være klar til hhv konsekvenser, komplikasjoner, uønskede resultater arr og en høy pris noen ganger kan ikke korrigeres i fremtiden.

Hårtransplantasjon bivirkninger FUE som en metode for hårtransplantasjon gir noen fordeler over andre typer operasjoner. For eksempel reduseres risikoen for komplikasjoner forbundet med andre typer operasjoner. Dette betyr at smerte, infeksjoner, arrdannelse, hevelse, prikking og økt blødning er mindre problemer.
Du kan ha hodepine, kløe. Innen få uker etter operasjonen vil det transplanterte håret bli droppet og hårveksten (telogenfasen) begynner bare 3-4 måneder senere.
Det finnes forholdsregler som skal tas for å redusere ytterligere risiko som legen foreskrive eller gi smertestillende, antibiotika, anti-inflammatoriske medisiner, informere deg om hvordan du bruker tidsperiode.

Hårtransplantasjon bivirkninger

Hårtransplantasjon bivirkninger

Fra en vanlig donor område innenfor en prosedyre kan gi rundt 3500 – 4000 grafts (boks), det har ikke hårsekker eller som villede pasienter fra svært dårlig kvalitet klinikker og sentre. 1 graft eller graft inneholder fra 1 til 4 hår eller follikel.
I noen pasienter med tett hår i tymusområdet, kan flere transplantater tas, men det kan være tynning i donorområdet, så det er ikke å foretrekke.
I kirurgi, bør du bruke kvalitetsverktøy, i de fleste tekniske ulisensiert klinikker og sentre ufaglærte teknikere som arbeider uten tilsyn og legen har dårlig gammelt utstyr og verktøy uten nødvendig sterilisering og hygiene kontroll. Dette kan føre til komplikasjoner, infeksjoner, uttømming av hår i donorområdet, arrdannelse.
I den oppfatning av folk fra uavhengige kilder i klinikker pode hår i Bulgaria har gammelt utstyr og verktøy, og på samme tid uten den nødvendige erfaring og praksis, vil dette ha en negativ effekt på utfallet av prosedyren, tilstand og type transplanterte håret Det er fare for arrdannelse i donor og podede områder.

Det er noen komplikasjoner og bivirkninger som er karakteristiske for transplantasjon. Det kan være fare for skade på follikulære enheter da de ekstraheres separat fra hodet. En slik risiko eksisterer når operasjonen utføres kun av lavt kvalifiserte lag uten tilstedeværelse av en lege, en lege uten erfaring, teknikk og praksis, en upassende metode og verktøy.
Når en slik skade oppstår, er det usannsynlig at graftet vil vokse til og med etter implantasjon. Dette vil påvirke sluttresultatet av hårtransplantasjon.

En annen risiko er utseendet på en unaturlig eller ikke-standard hårlinje etter prosedyren.
Etter å ha gjennomgått transplantasjon, kan pasienten være utsatt for utmattelse av donormaterialet. Det kan være for mange transplantater, som forhindrer muligheten for fremtidige transplantasjoner.
En av de beste måtene å unngå disse bivirkningene av hårtransplantasjoner og komplikasjoner er å finne en god klinikk med høyt kvalifiserte spesialister. Dette reduserer sannsynligheten for dårlige resultater.
Så stol på sertifiserte hårtransplantasjonslærere som har fått sitt rykte fra internasjonale hårtransplantasjonsforeninger som ISHRS, IAHRS og FUE EUROPE.

Situasjonen i dårlig kvalitetsklinikker er helt annerledes.
De kan betjene 6-10 pasienter daglig, noe som øker risikoen for infeksjoner. Infeksjonen har en effekt på helbredelse og utvinning og kan føre til andre alvorligere problemer. Sluttresultatet kan være mindre tilfredsstillende på grunn av unormal tiltak og utilstrekkelig behandling for pasienter.

Kunstig hårtransplantasjon av biofiber utføres ved hjelp av en spesiell teknikk, med et kutt på hodet på hodet, hvor det kunstige håret er implantert. Kunstig hår vokser med bindevev og holder håret.
Resultatet av en slik transplantasjon er umiddelbart synlig, det er ikke nødvendig å vente. Kunstig hårtransplantasjon kan gjøres flere ganger før det ideelle resultatet oppnås.

Ulemper med denne metoden:

Det kunstige håret vil ikke vokse (selvfølgelig, for menn kan dette ikke være et spesielt problem, men for mange kvinner vil dette faktum være en grunn til å gi opp det kunstige håret).
Kunstig hår kan ikke males ettersom disse prosedyrene ødelegger kunstig hår.
Svært ofte overlever disse hårene ikke i det hele tatt (det er vrede, arr, hår begynner å falle, pasienter klager over utålelig kløe og ubehag);

Hårtransplantasjon bivirkninger

Hårtransplantasjon bivirkninger

Selv etter en biokompatibilitetstest kan det ikke garantere at det ikke blir noen bivirkninger.
Alle disse utilsiktede konsekvensene nekter pasienter som gjennomgår kunstig podning. I USA er transplantasjon av kunstig hår biofiber forbudt på grunn av komplikasjoner og risiko.

Hårtransplantasjoner er hovedsakelig menn og færre kvinner og de står overfor lignende problemer. Hos kvinner blir håret tynnere, tynnere, ofte er det ingen synlige store områder med skallethet, det kan være noen skallede flekker.
Hver person har forskjeller i hudstruktur, hårlinjer, hårvaksjonsvinkel og hårkvalitet og styrke, så arbeidet til en hårtransplantasjonslege og hans team er ikke så enkelt, en god teknikk er nødvendig , erfaring, så når du velger en dårlig teknisk klinikk og en operasjon som er utført uten lege, er det fare for et mislykket kirurgisk resultat.
Derfor krever hårtransplantasjonsprosedyren ferdigheter, erfaring, teknikk. Og når det kommer til hårtap hos kvinner er det alltid sjansen til å komme i hendene på en ufaglært spesialist.

La oss oppsummere.
Klinikken, senteret, sykehuset hvor hårtransplantasjoner skal utføres, må oppfylle steriliseringsstandardene. Overholdelse av standarder kontrolleres periodisk.
Hvis du går til en ukjent klinikk hvor du mangler kontroll, setter du helse, økonomi og transplantasjon i fare.
Det må være en lege tilgjengelig, men den som er sertifisert for hårtransplantasjon, må være involvert og utføre operasjonene og ha tilstrekkelig erfaring.
Hårtransplantasjon utføres ikke med mindre personen har et merkbart hårtap, tynn eller ingen skallet flekker, bortsett fra når pasienten ønsker å lage en lavere hårlinje.
Det anbefales ikke å bruke hårsekk fra andre donorområder (skjegg, bryst, ben) unntatt fra baksiden av hodet.
Hvis du har bestemt deg for å grafte håret ditt ved hjelp av FUT-metoden, bør du være oppmerksom på at det vil være en merkbar lineær arr på baksiden av hodet.
Når hårtransplantasjon gjøres på et trygt sted, med lokalbedøvelse, vil den estetiske prosedyren ikke ha bivirkninger og farer fra en lisensiert lege.

I områder med utvinning og hårtransplantasjon kan det oppstå rødme, blåmerker, økt følsomhet og kløe. Husk at alt dette er et midlertidig fenomen.
En alvorlig risiko etter operasjonen er etter et slag for å ødelegge noen transplantater.
Noen pasienter er fortsatt misfornøyd med de estetiske forventningene de har hatt.
Derfor må du planlegge hårtransplantasjonen på forhånd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *