Hvorfor kan du ikke være egnet for hårtransplantasjoner
Hvorfor kan du ikke være egnet for hårtransplantasjoner?
april 10, 2019
Hårtransplantasjon informasjon
Hårtransplantasjon informasjon
april 10, 2019

Hårtransplantasjon – er det en permanent beslutning om håravfall?

Hårtransplantasjon - er det en permanent beslutning om håravfall

Ifølge de ledende dermatologiske akademiene i verden er den vanligste årsaken til håravfall arvet hårtynning eller prikkende.
Manneskallhet eller androgen alopecia kan føre til redusert selvtillit og depresjon.
Selv om det er en sunn person, alder, hormoner og genetikk kan forårsake hårtap.

Hvorfor påvirker hårtap så mange menn?

I dag er hår relatert til attraktivitet, ungdom og helse. Frisyre er måten en person identifiserer og føler seg attraktiv. For noe liv kan skaldethet være vanskelig.

Hårtap kan behandles og kan stoppes.
Menn som er rammet av større hårtap, er mindre fornøyd med deres utseende.
Hårtransplantasjon er en av de beste alternativene.

Den første hårtransplantasjonen ble utført av Dr. Norman Orentreich i 1952. Men de kosmetiske resultatene ser ikke ut estetisk bra. I 1995 ble transplantasjonen av follikulære enheter introdusert av Dr. Robert M. Bernstein og Dr. William Rasman, med flere naturlige resultater.

Hårtransplantasjon – er det en permanent beslutning om håravfall

Hårtransplantasjon kirurgi er et alternativ til å bekjempe hårtap, men du har ikke vurdert det bra og hvilke valg å lage?

Hårtransplantasjon - er det en permanent beslutning om håravfallHer er noen grunner til at hårtransplantasjoner kan være passende for deg:
Naturlig resultat.
Takket være de nyeste teknikkene og profesjonaliteten til legen som vil utføre operasjonen, blir naturlige utseende av flere pasienter som naturlig hår gitt.

Permanent resultat.
Hårtransplantasjon gir en varig effekt og har en høy prosentandel av suksess hos de som passer for hårtransplantasjon.

Kort gjenopprettingstid.
Gjenopprettingsperioden og tiden for å komme tilbake til den daglige livsstilen er betydelig kort.

Økende selvtillit.
Hos yngre mennesker som lider av hårtap, kan de oppleve redusert selvtillit. Hårtransplantasjonsprosedyren kan bidra til å øke selvtillit og selvtillit.

Hårtap er et vanlig problem som kan påvirke alle aldersgrupper. Man kan velge mellom ulike behandlinger, som anbefalt av legen.
Lurer på å bestemme mellom en operasjon eller en ikke-kirurgisk prosedyre, og begge har sine egenskaper. Men om det er en ikke-kirurgisk prosedyre eller kirurgi, er hovedmålet å oppnå de ønskede resultatene.
Når konservativ behandling ikke virker, kommer hårtransplantasjoner sammen.

Hårtransplantasjonsoperasjonen er for hårgjenoppretting hos både menn og kvinner. Hårgjenopprettingsprosedyren utføres ved å transplantere givere fra donorområdet til det manglende hårområdet. Graftene kan ekstraheres ved hjelp av to metoder – Fue (follikulær ekstraksjon) og Fut.

Hårtransplantasjon – Er det en permanent løsning på hårtap Når det gjelder Fue-metoden, er det en raskere gjenoppretting, ingen synlige suturer, en relativt smertefri prosedyre.
Spesielle mikroinstrumenter brukes til utvinning.

I fremgangsprosedyren kutter legen hårbunnen fra donorområdet og velger individuelle transplantater. Du vil få et synlig linjemerke og en stramningsfølelse bak på hodet.

Hårtransplantasjon - er det en permanent beslutning om håravfallIkke alle kan være en god kandidat for hårtransplantasjoner. Du må ha realistiske forventninger før du fortsetter.

Alle har en viss donorhår som kan brukes til podning og ulike problemområder.

De beste kandidatene for hårtransplantasjoner
Dette er mennene som har mistet håret på grunn av et manne-type skjerf som har realistiske forventninger og forstår at håret i håret i resten av håret kan utvikles. Noen menn er foreskrevet ekstra medisiner og kosttilskudd etter operasjonen for å holde håret.
Egnet for hårtransplantasjoner er menn som er interessert i hårtransplantasjon for å forbedre utseendet deres, menn som har vært skallet i mange år.
Også menn og kvinner som har hårtap forårsaket av traumer eller brannsår, og som har mistet hår på grunn av andre kosmetiske prosedyrer.

Er hårtransplantasjon en permanent løsning for håravfall?
Hårretting er permanent hvis det er gjort i en hodebunn uten noen tilgjengelig sykdom, og hvis pasienten ikke lider av noen annen sykdom som forårsaker håravfall. Donorsonen er resistent mot dihydrotestosteron, som er ansvarlig for håravfall. Når håret er podet, forblir det på samme sted for resten av livet.

Hva vil være nytte av hårtransplantasjoner?

Fordelene med en slik prosedyre er:
Naturlig hår
Livstidsresultat (hvis podning er utført av erfarne fagfolk og leger)
God effekt og investering (pasienten må følge alle postoperative råd gitt av legen for å sikre gode resultater).

Den rette og gode legen sertifisert av hårtransplantasjon er den beste løsningen som kan hjelpe deg med å få resultatet av operasjonen du vil ha og kan oppnås, avhengig av individets spesielle egenskaper deg. Hva du trenger å gjøre – bare henvis til den rette legen, følg instruksjonene rett etter operasjonen, og ta godt vare på det podede håret og hodebunnen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *