Hårtransplantasjon - er det en permanent beslutning om håravfall
Hårtransplantasjon – er det en permanent beslutning om håravfall?
april 10, 2019
løsningen - hårtransplantasjon
Kaldhet er et faktum, løsningen – hårtransplantasjon
april 10, 2019

Hårtransplantasjon informasjon

Hårtransplantasjon informasjon

Mange hårtransplantasjoner kan bidra til å gjenvinne håret og baldinghodet er ikke lenger skallet.

Hvis håret på kronen er tynning eller ingen hår i front og dette fører til bekymring, kan deretter pode hår være en måte å føle seg bedre og være fornøyd med måten du ser, men om det kan gjøres operasjonen kan bare bli åpenbar etter konsultasjon med en lege.

Hva skjer med operasjonen?

Først er forberedelsen til selve operasjonen, ved å rense hodebunnen, bedøvet, injiserende legemidler.
Legen velger metoden til å utføre operasjonen. De viktigste metodene for hårtransplantasjon er to – FUE og FUT. Mest foretrukket og brukt er FUE-metoden, som kan gjøres på flere måter.

Med FUT teknikk legen vil fjerne hud med hår fra baksiden av hodet skal sy hodebunnen og laget delelinjen grafts med noen få hår. Antallet og typen av grafter avhenger av struktur, type, farge på håret og størrelsen på området.

Hårtransplantasjon informasjoner utført med FUE metoden er oftest brukt nå, er det godt å hårklipp før operasjonen og sømløst kunne fjerne follikler.
Deretter grafts med follikler forberede for transplantasjon, som tidligere legen skaper sporene nøye plasseres i pode dem én etter én, prosessen med planting nødvendig poshtmosht team av medarbeidere.
Ulike tid er ca 5 til 8 timer å ta bort
hele prosessen avhenger av antall follikler som skal plantes.

Hva å forvente?

Etter en slik prosedyre kan du forvente innen 2 til 6 uker med hårtransplantasjon, da ny vekst vil begynne å legge merke til om noen måneder.

Hva er risikoen og hvor mye koster hårtransplantasjon?
Hva blir prisen for hårtransplantasjon avhenger av hvor mange follikler som skal transplanteres og hvor store hårløse områder er.
Hva er risikoen?
Det er risiko i hver operasjon, så med hårtransplantasjoner er det noen risikoer – det kan være arr, infeksjoner, blødninger. Men i forhold til annen estetisk kirurgi er risikoen her minimal, forutsatt at operasjonen utføres av anerkjente leger med erfaring.

Hva skjer når du vil kutte deg selv?

En av de første tingene mange mennesker vil gjøre etter transplantasjon av håret er å lage en ny hårstil, en ny stil. Men det er noen ting som må noteres før.
Hva skal jeg gjøre i den første måneden etter hårtransplantasjoner?
En måned etter operasjonen, er dette den tiden du trenger å ta hensyn til håret ditt. I løpet av denne tiden vil naturlig utvikling av hår begynne å vokse. Hårbunnen skal restaureres for å gå tilbake til frisøren. Hvis hodebunnen ikke har helbredet helt, vent før du bestemmer deg for å besøke frisøren.

Mest egnede frisyrer etter hårtransplantasjoner
Stilen på frisyren du velger vil i siste instans avhenge av deg og dine preferanser. Du kan velge en kort hårklipp eller en større frisyre. Langere hår vil bidra til å dekke donorområder. Hvis du ikke kan finne ut hva slags frisyre vil se bedre etter transplantasjonen, er det best å stole på din frisør, en spesielt som har erfaring med transplanterte håret.

Hårtransplantasjon informasjonDet er viktig å vente til fire uker etter prosedyren før du begynner å bruke geler, vacs. Unngå tørt hår med hårføner etter dusj, vær forsiktig da hodebunnen kanskje fortsatt er følsom. Du trenger ikke å gi opp alle hårprodukter helt, men prøv dem på små tomter før.

Personer som lider av hårtap kan henvende seg til hårtransplantasjoner for å gjenvinne sin selvtillit. Enten du har jobbet med de beste kirurger for hår eller har hatt den beste hårtransplantasjon, er det viktig å sørge for at hodebunnen er kurert før blir kuttet eller før du bruker stylingprodukter. La hodebunnen hvile en stund, og du må vite at en dag vil du kunne gjøre alt du vil ha med ditt nye hår. Det kreves en viss tid.

Generelle myter om hårtransplantasjon
Hårtransplantasjon myte Hvis du tenker på hårtransplantasjoner, har du sannsynligvis gjort mye forskning på emnet. Du har møtt forskjellige fakta som kan ha skremt deg fra å gjennomføre hårtransplantasjoner. Det du ser online som informasjon, er kanskje ikke sant. Her er noen vanlige hårtransplantasjoner som du ikke bør tro på.

 1
Hårtransplantasjon bør gjøres når det er fullstendig opplyst.
Du trenger ikke å vente mens du er helt balding, da det kan bli for sent for dette og blir uegnet for hårtransplantasjon.

Hvis du er for ung og ikke har synlig tynning eller balding, trenger du kanskje ikke hårtransplantasjon.
Mange tror det er bedre å beite håret når de er yngre

og enn når de er eldre. Når du er ung, kan mønsteret av hårtap være vanskelig å forutsi. En god spesialist kan forstå den beste måten å transplantere håret på.

 2
Det blir synlige arr
Etter prosedyren er det normalt å tro at du vil få arrdannelsen. Hvis kirurgi utføres av et respektert og bevist legemiddel- og hårtransplantasjonsteam ved hjelp av Fue-teknikken, observeres ikke synlige tegn. Klinikker og nonprofessional lag som tilbyr hårtransplantasjoner og gjør dem, bruker gamle teknikker, har liten erfaring, kan gi deg synlige tegn. Så stole på velprøvde, anerkjente klinikker og sertifikater som bruker nye og sikre teknikker skreddersydd for pasientens tilstand.

 3
Hårtransplantasjon er smertefullt
En av de vanligste mytene er at hårtransplantasjon er en smertefull prosedyre. Sannheten er at under operasjonen føler de fleste pasienter ikke noe i det hele tatt. Før hår restaurering, vil lokalbedøvelse bli brukt. I utgangspunktet kan du føle smerte etterpå, vil du ikke føle noe.

Mange folk nøler etter å ha lest på nettet. Men hvis du vet hva som er sant og hva som ikke er, kan det virkelig hjelpe deg med din beslutning om prosedyren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *