Hårtransplantasjon
Hvordan hår vokser etter hårtransplantasjon
januar 4, 2019
Hvorfor er menns håret balding?
Hvorfor er menns håret balding?
januar 4, 2019

Hva skal du se etter når du velger en hårtransplantasjon klinikk i Tyrkia?

hårtransplantasjon klinikk i Tyrkia

hårtransplantasjon klinikk i Tyrkia

Hva trenger du å vite om du vil ha hårtransplantasjoner?

Hårtransplantasjon er en utbredt prosedyre i dag. Moderne hårtransplantasjonsteknikker tillater imponerende naturlige resultater. Gjenopprettingsperioden etter en slik operasjon er kort, effekten er utrolig, og det er rimeligere hårtransplantasjoner.
Mange bulgarere foretrekker å stole på denne prosedyren for utenlandske leger og klinikker. Hårtransplantasjon foregår i klinikker fra en rekke land, men oftest faller valget på Tyrkia.
Hovedårsaken til dette valget er de beste spesialister innen transplantasjon av hår, faglige og erfarings prisene tilgjengelig moderne utstyr, god service, god reklame og som en ledende turistmål.
Før du velger hvor i alle klinikk, sykehus, legesenter Hårtransplantasjon  i Tyrkia for å gjøre pode hår, er det nødvendig å navigere ikke bare på pris, samt metoder for pode, der legen ville være der de nødvendige sertifikater erfaring fra teknisk klinikk eller doktorgrad klinikk vil være lovlig klinikken er det den som skal utføre operasjonen legen deg og bære deg personlig transplantasjon av hår. Du må si at hvis en lege ikke vil deg bare for å bli konsultert, men å utføre transplantasjon av hår og bør ha de nødvendige dokumenter og sertifikater for det.

blank

hårtransplantasjon klinikk i Tyrkia

Som vi pode hår i Tyrkia er et veldig populært prosedyre, men veldig høy kvalitet og nivå kommer i flere dusin anerkjente legeklinikker, som sysselsetter spesialist leger transplantasjon hår gjort privat drift, som har de nødvendige internasjonale sertifikater pode hår ISHRS, FUE EUROPE. Dette vil garantere deg en vellykket hårtransplantasjon, leger på en god nok erfaring med de beste metoder og teknikker som gode og naturlige resultater.
Du vil kunne velge avhengig av servicenivå og priser som passer dine økonomiske evner og ønsker.
Tyrkiske leger er verdenskjent og anerkjent innen transplantasjon av hår og ikke bare til dem og stole ikke bare sine landsmenn, men også utlendinger fra hele verden, fra hele verden.
De fleste av hårtransplantasjonsklinikker i Tyrkia ligger i Istanbul.

Hva bør du være forsiktig med når du velger en hårtransplantasjonsklinikk i Tyrkia?

Hvis du vil holde nerver og helse, inkludert utseende, ikke ta hensyn til klinikker som tilbyr svært lave priser. Dette er en måte å tiltrekke deg som pasient. Det er kjent at ingenting er gratis, så ikke bli villedet.
Det er fare for svindel!
Sammen med de seriøse og respekterte klinikker og leger i Tyrkia, er det mange «underjordiske» klinikker og sentre. Du bør også ta hensyn til at navnene på noen store sykehus brukes, men sykehuset tar ikke noe ansvar for resultatet. Og selv om du gir en garanti for neste måned eller år kan ikke lenger finne klinikken eller sentrum.
Ifølge ISHRS (International Association for hårtransplantasjon), ca 70-75% av alle klinikker, sentre for pode hår arbeidet ulovlig, er kjent for teknisk klinikker som tilbyr svært lave priser uten noe ansvar for resultatet. Operasjoner det utføres av personer med overflatebehandling som ikke er tillatt å utføre operasjoner, det er de som selv presentere seg for leger. Det kan være noe lignende klinikker lege, men han vil holde bare konsultasjon kan vil kartlegge områder av hår pode eller vil fortelle deg at operasjonen blir utført av et team under tilsyn av en lege. Ingenting slik, ikke la deg lure, slike operasjoner eksisterer ikke.
Men folk vet vanligvis ikke om det.
Det bør ikke glemmes at i slike tekniske klinikker er det fare for å få infeksjon eller få betennelse. Det er ingen kontroll i disse ulovlige klinikker. Du kan få sykdommer som HIV, syfilis, hepatitt B, C, blodinfeksjon og mange andre.
Selv etter kirurgi på samme klinikk du er villig til å betale store summer for å fikse skaden, er det noen ganger for sent, og ingenting kan gjøres.
I lokale og internasjonale fora for å dele negative erfaringer fra disse klinikkene og skadde pasienter vier spesiell oppmerksomhet og fokus på dette. Det er til og med opprettet lister over kvalitetshelsetjenesteklinikker og tekniske klinikker hvor operasjoner er uten lege. Det er også mange positive anmeldelser og video vurderinger for leger som utfører transplantasjoner med veldig gode resultater.

Tiden kommer når du spør hvorfor det er så mange klinikker og det er ingen statskontroll og hvordan er disse klinikkene tillatt?

Svaret er at Tyrkia er et stort land med ca 100 000 millioner Befolkning. Og overvåke og kontroll er svært vanskelig, mange varianter av klinikker og sentre som bokstavelig talt spretter opp som paddehatter på grunn av det faktum at Tyrkia har blitt den mest foretrukne reisemål for menn hårtransplantasjon for gode leger og resultater.

I Internett er det omfattende annonsering av ulovlige tekniske klinikker som bruker sosiale medier, falske anmeldelser og annonserer svært lave priser, ved hjelp av navn på kjente store sykehus eller navnet på en bestemt lege som i sitt liv ikke har gjort enda en en hårtransplantasjonsoperasjon, som sier at operasjonen er under kontroll av en lege. Nettverket de har bygd sprer seg overalt, som i et hvilket som helst land hvor de kan finne kamerater til å jobbe for dem ved bestemte prosentsatser. De aktuelle spillerne har ingen bekymring eller samvittighet å tilby og sender deg en legefri operasjon i ulovlige klinikker.
Forumene beskriver saker når du møter en lege på konsultasjonen og operasjonen utføres av ikke-medisinske assistenter som ikke er leger. Pasienter beskriver også tilfeller når de har stolt tyrkiske høyttalere til å veilede dem til en god klinikk og en lege, men det viser seg å være motsatt. I de fleste tilfeller finne seg i en annen teknisk klinikk og kirurgi uten lege siden disse bekjente har ingen informasjon eller innsikt i dette området, som er forbundet med helse og så uten å spørre pasientene falle der de ikke burde.
Sann informasjon om doktorgrads klinikker som opererer i henhold til alle krav kan finnes både på sine offisielle nettsider og i ulike portaler og fora med selvstendige meninger som samler tilbakemelding på virkelige pasienter.

hårtransplantasjon klinikk i Tyrkia

hårtransplantasjon klinikk i Tyrkia

BOARD
På klinikkstedet hvor du sluttet å finne informasjon om legen som skal gjøre transplantasjonen.
Det må skrives veldig tydelig – Hårtransplantasjonsoperasjonen er utført av en lege (doktorens eksakte navn). Vær forsiktig så du ikke er under medisinsk tilsyn!

Konsultasjonen og undersøkelsen på stedet før operasjonen må utføres av legen som skal utføre operasjonen, og ikke av en annen person.
Dette vil avgjøre behovet for hårkonditionering, du vil bli gitt råd om preoperativ og postoperativ hodebenspleie. Legen som skal utføre operasjonen vil diskutere med deg den metoden for pode hår grafts trengs beløpet vil modellere den nye linjen, og vil fortelle om utviklingen av operasjonen, og alt du trenger å vite og være forberedt. Du kan be om råd fra legen din som vil hjelpe deg.
Valget av en lege å være basert på erfaring i hårtransplantasjon. Legen skal kunne utføre operasjoner, ikke bare konsultere.
Se bilder av pasienter før og etter operasjonen som har gjennomgått transplantasjon, så vil være kjent med arbeidet og de resultatene som er oppnådd på de respektive lege.
Under en konsultasjon vil legen modellere frontlinjen hvis du trenger en transplantasjon på forsiden av hodet.
Hvis du ikke stoler på en bestemt lege eller klinikk, er det bedre å målrette og gå et annet sted.

Hvis området er bare trakk oppmerksomhet til navnet på sykehuset eller den personen som utførte transplantasjon, kalt «ekspert», «gentleman» eller «master», betyr det at personen har ingen medisinsk opplæring. Resultatene og komplikasjonene til en slik hårtransplantasjonsoperasjon er lett forutsigbare.
Kast dette alternativet umiddelbart.

Derfor vedta en helt adekvat løsning bør ikke betale for bare håret ditt tap, men også for å bestemme muligheten for transplantasjon er viktig å ta hensyn til utvalgskriteriene til sykehus og lege. Tross alt vil en klarert lege av hårtransplantasjon være en garanti for et godt resultat.
I dag var den mest brukte FUE-metoden, som spredte seg om tjue år siden, å erstatte FUT-metoden.
For å unngå feil når du velger i det store havet av reklame, ta hensyn til de viktigste og mest sentrale punkter for pode hår – lege, erfaring, sertifiseringer, resultater, meninger. Kosmetikkindustrien lider ikke av en mangel i klinikker som søker å gi oss de beste tjenestene.

Så, når du velger en lege og klinikk for hårtransplantasjon, er det flere viktige punkter som må tas opp. Du må ha sett resultater før og etter pasientprosedyren.
Hvis den valgte klinikken og legen har klienter fra andre land, blir dette et ekstra argument til fordel for sin erfaring og kvalifikasjoner. Berømmelse og sertifikater på internasjonalt nivå er en god indikator.

Vær oppmerksom på metodene som brukes i den valgte klinikken. Noen klinikker utfører fortsatt podning ved hjelp av FUT eller Strip-metoden, som kutter et bånd på baksiden av hodet. Den roligere metoden er FUE og krever litt kunnskap og erfaring, ikke hver lege eier dem.

I ulike klinikker kan de samme metodene for hårtransplantasjon kalles forskjellig. Oftest under forskjellige navn – dette er bare et PR stunt klinikk, målet er å skille seg ut og dermed tiltrekke seg oppmerksomhet fordi det er en annen noe å skille seg ut. For eksempel har noen klinikker tilbyr hårtransplantasjon ved hjelp av metoden DHI, Sapphire FUE, utstyr perkutant, men de er alle varianter på samme sømløse metode FUE. Så ikke bli lurt.
Hva du kan gjøre er å anslå forholdet mellom gode resultater og dårlige, noe som vil hjelpe deg med å ta en riktig beslutning.
Bli kjent med andres meninger, resultatene av forskjellige personer for å få en ide om kvaliteten på jobben. Samle informasjon før du velger en lege og klinikk og innhente synspunkter fra virkelige pasienter ut – dette er trolig en av de beste måtene å velge rett og riktig sted for deg.

hårtransplantasjon klinikk i Tyrkia

hårtransplantasjon klinikk i Tyrkia

Du bør huske på at det ikke er 100% garanti, selv om det er den mest vellykkede legen og klinikken i verden. Selv den gode legen av hårtransplantasjon med 99% suksess kan ikke ha så vellykkede tilfeller. Men du kan redusere risikoen ved å gjøre litt forskning, samle inn informasjon og ta de riktige konklusjonene. Gå til en lege klinikk med en erfaren lege med godt omdømme. På denne måten minimerer du risikoen.
Du har mulighet til å lage dine egne valg. Må du gi informasjon om deg selv, har du sykdommer, bruker du medisiner, har hatt tidligere operasjoner, hvilke forventninger har du. Forventninger bør ikke være urealistiske.

Når du sender bilder for konsultasjon, må du ta bilder fra forsiden, toppen, siden og baksiden slik at legen din kan dømme deg godt.

Om priser. Noen annonserer priser direkte på nettstedet ditt, andre på forespørsel, enkelte priser fastsatt, andre avhengig av antall transplantater. Noen tilbyr spesialtilbud som du kan dra nytte av. Du må sørge for at det ikke er skjulte utbetalinger. Hvis prisen er for lav, sjekk ut hvem som skal utføre operasjonen din.

Når det gjelder pris / kvalitet forholdet de beste klinikker for pode Hårtransplantasjon  i Tyrkia men ikke alle av dem tilbyr samme kvalitet. Ved å velge en klinikk, gjør dine valg bevisst.

Vi håper at disse tipsene og anbefalingene vil hjelpe deg og gjøre det riktige valget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *