Hårtransplantasjon Pris , Hårtransplantasjon Tyrkia pris
Hårtransplantasjon Pris
januar 6, 2019
Hva resulterer i en effekt på hårtransplantasjonen
Hva resulterer i en effekt på hårtransplantasjonen?
januar 7, 2019

Hårtransplantasjon: Metoder

Hårtransplantasjon Metoder

Hårtransplantasjon Metoder

Hvilken metode er best for hårtransplantasjoner? Hvilken er den nyeste metoden for hårtransplantasjon?

I dag er den mest kjente og mest avanserte metoden for hårtransplantasjon i verden FUE (follikulær enhetens ekstraksjon).
Dette er en sømløs metode som ikke innebærer otstranyavanena del av hodehuden i occipital området og krever ikke suturering og etterlater ingen arr linje i occipital donor del. Grafting gjennom FUE-metoden gjør det mulig i fremtiden å lage frisyrer med kort eller langt hår.
Fue-metoden kan være manuell eller automatisk.

Hårtransplantasjon Metoder

Hårtransplantasjon Metoder

De viktigste fordelene med Fue-metoden
Hårtransplantasjonsmetoder Høy effektivitet.
I dag brukes denne teknikken vellykket i mange klinikker, fra mange leger over hele verden. I en operasjon kan kirurger transplantere opp til 4000 grafts, i. E. opptil 16000 hår. Det vesentlige ved denne teknikken er den omfordeling av genetisk resistente håravfall hårfollikler i områder utsatt for skallet. Henting av transplantater gir et meget godt resultat – det er visuelt umulig å avgjøre om en transplantasjon har blitt gjort eller ikke.

Minst interferens.
Fremgangsmåten FUE er karakterisert ved lav travmatichnost som skiller den fra den annen teknologi transplantasjon FUT, karakterisert ved at den sutureres hodebunnen.
Graftekstraksjonen utføres ved hjelp av en anordning med en diameter på 0,6 mm – 1,00 mm.
Hele prosedyren er smertefri og smertelindringstabletter er tilstrekkelig til å eliminere smerte etter seponering av anestesi. Blodtapet er ubetydelig da de behandlede områdene har små sår.

Relativt mild postoperativ periode.
Behandlingsperioden er kort. Det tar 7-10 dager.
Samtidig oppnås full hårvekst, noe som selvsagt har en gunstig effekt på helbredelsesprosessen. Etter operasjonen trenger pasienten ikke en jevn behandling. Han kan besøke om han eller hun vil at legen skal kontrollere uten å endre sin vanlige livsstil.

Et lite antall kontraindikasjoner.
Utførelsen av denne operasjonen kan begrenses av flere faktorer: utilstrekkelig hår på baksiden av hodet; uvirkelige forventninger fra pasienten, allergi mot lokalbedøvelse; kroniske sykdommer (hypertensjon, diabetes, hjerteproblemer, etc.); hodebunns sykdommer, hormonelle problemer. Hvis de ovennevnte hindringene ikke overholdes, samtidig med det kirurgiske inngrep, korrigeres alle nedsatte kroppsprosesser.

Avsluttende arr og korrigeringer av mislykkede operasjoner.
På grunn av effektiv bruk av FUE-metoden kan resultatene av en mislykket transplantasjon korrigeres. I tillegg kan metoden brukes til å scavenge arr etter FUT-podning, for eksempel.
Sammenligning av FUE og FUT grafting teknikker

Poding av hår gjennom Strip-metoden (FUT) omfatter skjæring og som utgjør en del av hodebunnen (med en lengde på omtrent 15-20 cm) fra baksiden av hodet, som deretter snittes hårsekkene – grafts. I motsetning til denne metode, den sømløse teknikk for poding av hår (FUE) er minimalt invasiv, siden applikasjon og i praksis ikke fører til skade på vev i huden og utvinne pode utføres separat.

Hårtransplantasjon gjennom en sømløs metode tillater pasienten å opprettholde sin normale aktivitet og evne til å arbeide dagen etter operasjonen. Når det gjelder Fut-metoden, forblir et langt og merkbart merke nesten alltid bak hodet. som betydelig reduserer levering av donorfollikler i en påfølgende operasjon. Så hvis 1-2 FUT-transplantasjoner ble gjort i halvparten av tilfellene, er det ikke lenger mulig å fullføre podingen med FUE-metoden.

Merk mange klinikker som ingen erfarne leger, eller ingen lege tilgjengelig eller jobber dårlig, med fokus all oppmerksomheten til pasienten på apparatet og teknikk av pode hår. Eksperter anbefaler deg å fokusere på legenes kvalifikasjoner og erfaring og til å personliggjøre behandling for deg selv med minimal komplikasjoner og beste resultater.

Sannheten om Smart Graft og NEO GRAFT

La oss forstå hva som ligger bak disse navnene.
Hva er vanlig mellom dem?

Hårtransplantasjon Metoder

Hårtransplantasjon Metoder

De har som regel fordi de bruker en form for lignende maskiner som opererer på et prinsipp utpakking hår fra occipital område av hodet ved hjelp av vakuum, men under forskjellige navn.
Dette er en maskin, du er allerede klar, som brukes til å utføre prosessen med å trekke håret FUE metoden, men klinikkene som bruker dem, annonsere det som en evolusjonær ny automatisert prosedyre for hårtransplantasjon.
Dette utstyret eller maskin som brukes for å ekstrahere innretning med skarpe kanter, noe som er mindre nøyaktig og skjære topp forårsaker mer skader kolonner, ekstra tørr vakuum izvzetite transplantat og slik prosess er ikke mange obeshtavashi suksess.

Hair pode metoder
Dette utstyret har blitt aggressivt markedsført med løfte om enkel og rimelig metode for pode hår for leger og team som prøver å øke sin popularitet fordi de ikke har noen erfaring i å pode hår og dermed trene på sine pasienter.
God lege med kvalitet ferdigheter i håret restaurering bruker slike metoder og maskiner.
Ikke i maskiner, apparater, men snarere i nivå og ferdigheter av legen, det er hva som vil gi deg resultatet du fortjener å individuelle særegenheter av organismen, alder, gener karakteristiske hår.
Hårtransplantasjon er ikke veldig komplisert operasjon, men er arbeidskrevende prosedyre som krever en lege og et team med gode ferdigheter. Hver pasient er forskjellig og har individuelle behov og estetiske mål. Disse teknikkene blir brukt av mange salgsfremmende strategier for å selge teknologi, men kjente og erfarne leger foretrekker denne teknikken.

DHI hårtransplantasjon

Det burde vite at dette er en kjede av klinikker som hevder at det er en metode for pode hår. Og dermed begynte å spre navnet DHI.
Clinics ved hjelp DHI metode hevde at denne fremgangsmåten er estetisk prosedyrer prosedyre.
Dette er ikke sant. Sannheten er at dette er kirurgi og er utført under narkose. Når du tenker logisk, hvordan kan uten kirurgi for å trekke ut og plante follikler fra en del av hodebunnen til en annen.

For alle som har til hensikt å gjennomgå en transplantasjon av hår størst rolle og betydning legen hva erfaring er, hvilke resultater som oppnås i stedet for navnet på metode eller teknikk. Dette er det viktigste, ikke teknologi.
DHI eller direkte hår implantasjon metode FUE. Bruke pennen AcrySof pode reklame anføres at dette er noe helt annet enn pode FUE hår.
Den største ulempen med DHI transplantasjon er begrenset i antall podinger som skal transplanteres, at mengden er liten (maksimum 2000 transplantater), og resultatene som ble oppnådd med tynt hår, er ikke egnet for alle typer av hår,.
Mer enn 90% av leger rundt om i verden ikke godkjenner og ikke bruke såkalte. DHI metode.

Perkutan teknikk. Sapphire FUE metode

Dette er fiktive teknikker og metoder i Tyrkia, tekniske klinikker der legene ikke utfører transplantasjoner og teamet teknikere. Dette er deres måte å annonsere på, da det ikke er noe å villede folk som ønsker å beite deres hår.
Kan håret bli transplantert fra kroppen?

Hårtransplantasjon Metoder

Hårtransplantasjon Metoder

En annen annonsestrategi, en teknikk som ikke har noen effekt og ingen anstendige prosesser.
I denne teknikken angir at de nødvendige transplantater for transplantasjon av hår kan tas fra ulike deler av kroppen, som omfatter – skjegg, ben, armer, bryst.
Når du ikke har nok hår i occipital iden av hodet og har et stort område å dekke, vil klinikker redlagat denne teknikken tilbyr denne teknikken pode hår fra kroppen. Men de deler av kroppen kan ta så lite hår, vil det ikke ha noen effekt på deres bruk, slik at du tar bare penger det vil gi, og vil gi deg alle slags løfter.

Poding av hår metodiHarakteristikite hår og kroppshår er forskjellige, struktur, farge, tykkelse, etc.
Donorområdet for hårtransplantasjon er bare baksiden av hodet, hvor hårene ikke faller genetisk.
Kroppshår, som vanligvis brukes som donor, er ikke veldig lenge.
Etter operasjonen i denne teknikken, må pasienten faste legebesøk for å overvåke utvinning og vekst av transplanterte håret.
Faktum er at håret fra kroppen er ikke optimal avgivende materiale, har den riktige kvalitet og ytelse og ikke gi merkbar visuell effekt enn ved bruk av samme antall hårsekker fra baksiden av hodet.

DHI, Smart Graft, AVA FUE, Perkutan, Sapphire FUE

Dette er forskjellige navn på den samme kjente, mest brukte og foretrukne FUE teknikken. Å sette forskjellige navn er for reklameformål slik at en bestemt klinikk skiller seg ut og viser at den er forskjellig fra alle andre og dermed tiltrekker pasienter. Markedsføring, som villeder mennesker, egentlig alle disse navnene er FUE-teknikken.
Du har besluttet å transplantere hår, mener at saken er under lege som, hvilke erfaringer har sertifiseringer fra organisasjoner pode, hva er resultatene til ham, ikke bare navnet på apparatet eller metode.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.