Hva er viktig etter hårtransplantasjon
Hva er viktig etter hårtransplantasjon?
april 10, 2019
Hårtransplantasjon Effekt
Er hårtransplantasjon effektiv?
mai 25, 2019

Hårtransplantasjon mislyktes

Hårtransplantasjon mislyktes

Hår – det er noe spesifikt om det, og når vi begynner å miste det, ser vi en endring som vi ikke liker i det hele tatt.

Men hvordan kan hårtransplantasjon svikte?

Vi bytter når vi begynner å miste hår, vi begynner å se eldre ut. Det er nå avanserte hårtransplantasjonsprosedyrer som hjelper folk å gjenopprette tapt hår.

Hårtransplantasjon er en prosedyre som bør utføres av en spesialist lege med et erfaren team!

Vanlige folk uten riktig utdannelse kan ikke graft håret ditt, de må være med lege, men ikke alle leger kan også gjøre operasjonen. Prosedyren krever et høyt nivå av dyktighet, estetisk øye, erfaring for å få de beste og naturlige resultatene.

Hårtransplantasjon mislyktesHårtransplantasjons feilLær om legen fokuserer utelukkende på hårtransplantasjoner eller gjør andre prosedyrer. Leger som konsentrerer seg kun på hårtransplantasjon, har mye mer erfaring og kunnskap om hårtransplantasjon.

Derfor er det spesielle foreninger designet for å samle kun beviste og erfarne leger spesialister som kan utføre hårtransplantasjon.

International Hair Restoration Association (ISHRS) er en av de største profesjonelle organisasjonene. International Hair Restoration Alliance (IAHRS) fungerer for å informere forbrukerne. Regionale organisasjoner som FUE Europe, ABHRS, informere og trene på en global skala.

Medlemskap i hver av hårtransplantasjonsorganisasjonene innebærer flere ting om legen, blant annet:

Aktivitet og godt kunnskap om hårtransplantasjon

Han har et rykte om kompetanse

Disse organisasjonene er din garanti for at du ikke kommer over uerfaren lege eller lege – Rogue (det er folk som later til å være leger), teknisk klinikk med ulovlig arbeidsteam uten leger til å utføre operasjoner.

To fremgangsmåter for transplantering av håret som ble benyttet: 1.Ekstraktsiya follikkelen (FUE) og follikulær 2. Transplantasjon (FUT) – metoden for bånd. Kvaliteten på hårtransplantasjon avhenger først og fremst av ferdigheter og erfaring fra legen og teamet han jobber med.

FUT-teknikken forlater alltid en merkbar arr på baksiden av hodebunnen og deformerer håret. Prosedyren innebærer å fjerne huden fra baksiden av hodet og deretter kutte inn i transplantater, som deretter transplanteres der det trengs. Separat da vil det være smerte fra snitt og lengre utvinning.

Grunner til at noen mennesker gjør FUT-hårtransplantasjon er kortere og kan ikke barbere hele hodet. Men arrene trenger ofte en korreksjon. Enda verre, podet hår kan være tydelig og vil trenge en korreksjon etterpå.

Leger og deres team kan produsere naturlige hår som blander med den opprinnelige ved hjelp av de beste teknikker for å pode hår ved å trekke follicular enhet eller FUE.

Dette er den beste måten å gjenopprette tapt hår.

I FUE ekstraheres individuelle follikulære enheter (transplantater) direkte fra hodebunnen og plasseres der hvor det er nødvendig. Generelt tar FUE-transplantasjon lenger, du må være klar til å sitte lenger. Men resultatet er verdt det når du er i dyktige og trygge hender.

Mønsteret av hårvekst blir vanligvis ikke deformert fordi ekstraksjonsstedet er diffust. Transplanterte håret forblir usynlig, selv FUE teknikk Dette bruker for å korrigere gamle arr og korrigering av mislykket poding hår.

Mislykkede innpoding kosaPri pode friske hårsekker fra donor-området blir transplantert inn i skallet område som donor-området er på baksiden av hodet, fordi det hår er genetisk motstandsdyktig mot skallet og har den nødvendige konsistens for å gjøre det endelige resultatet naturlig.

Hårtransplantasjon mislyktesNår du bestemmer deg for å transplantere hår tar ikke en lett avgjørelse fordi det er forskjellig informasjon og det er viktig å velge riktig sted for deg. Det er der ærlighet og kompetanse legen finne sted fordi hårtransplantasjon er ikke bare mekanisk utføre operasjonen, men også forstå behovene til pasienten. Avhengig av, men i de fleste tilfeller kan det ende en gang, men det er tider når du må gå tilbake til en annen økt.

Pode hår – dette er relatert til estetikk også, fordi hvis resultatet ikke er riktig, da hele prosedyren svikter, og noen ganger er det veldig vanskelig å korrigere. I de senere årene, prosedyren ble tilgjengelig, men det finnes tilfeller, spesielt i Tyrkia, hvor såkalte tekniske klinikker (leger ikke fungerer, lag only) prisen er så lav, det er faktisk morsomt. Allerede er det klinikker som ansetter slike lag og tilbyr lavkvalitetstransplantasjon til lavere priser.

Men slike tekniske klinikker dessverre at resultatene ikke er god og mange pasienter etter hvert utvikle infeksjoner, unormal vekst, arrdannelse, infeksjon med blod infeksjoner o

(på grunn av lav hygiene, sterilisering).

Det må ikke glemme at dette er blod kirurgi, anestesi brukes og i alle fall ikke kunne gjennomføres uten en lege.

Resultatet av hårtransplantasjon vil forandre livet ditt.

Spørsmål du må spørre før du gjør jobben:

Hvem er legen som skal utføre operasjonen eller hele operasjonen vil bli utført av et team?

Har legen de nødvendige dokumentene for å utføre hårtransplantasjoner?

Hvor mange år med operasjoner?

Vil det være mulig å snakke med en tidligere pasient?

Dette er en svært følsom og spesifikk prosedyre og kan ikke gjøres uten en lege.

Pode hår krever praksis, disiplin, estetiske kunnskaper og ferdigheter. Hårtransplantasjon på feil sted vil da koste veldig dyrt.

Kostbart å rette opp feil gjort pode hår, og noen ganger problemet forblir konstant.

En mann med en ra besluttet å transplantere hår med det formål å ikke lenger være skallet og håper å se yngre ut.

Hårtransplantasjon mislyktesImidlertid kan noen ganger mislykkede hårtransplantasjoner føre til problemer. Når du trenger å fikse dårlig transplantasjon oppstått mange problemer, men noen ganger er situasjonen så ille at selv den beste legen ikke kan være i stand til å løse problemet.

Folk som ikke klarte å pode hår, sint og mistenksom, så du må ha klare forventninger som legen står overfor en rekke utfordringer og ikke kan gjøre mirakler.

Her er noen ting du bør vurdere når du velger å gjøre pode hår.

Kunne ikke pode hår Når opereres en erfaren lege og team, muligheten for komplikasjoner som følge av inngrepet er minimal, og det er stoffer som kan kontrolleres. Men hvis du får kirurgi uten en lege og uten nødvendig erfaring, er sjansene for feil er store og vil da betale dyrt for det i nødstilfeller ingen til å hjelpe eller iverksette nødvendige tiltak. Derfor må du nøye velge lege og klinikken for å møte standardene.

Det er fort bli en myte hårtap fordi håret pode på rett lege og team Resultatene vil se naturlig og du kan gjenvinne tillit.

Hvis du er interessert i å pode hår uten komplikasjoner og hindre graft svikt håret velge med omhu hvor de gjennomgår kirurgi – velg doktorgrads klinikk hvor legen utførte operasjoner team har den nødvendige erfaring, kvalifikasjoner og sertifikater for pode hår.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *