Hårtransplantasjon for kvinner
Hårtransplantasjon for kvinner – hva du kan forvente?
april 10, 2019
Hårtransplantasjon mislyktes
Hårtransplantasjon mislyktes
april 10, 2019

Hva er viktig etter hårtransplantasjon?

Hva er viktig etter hårtransplantasjon

Hårtransplantasjon – hvordan kan styring av håret bli styrt?

Kronisk hårtap ser ut til å være et av de vanligste problemene i verden. Antall unge som opplever et kronisk hårtapproblem er høyt, noe som resulterer i delvis eller fullstendig balding hos menn og kvinner.
Til tross for medisinsk behandling, er det i mange tilfeller fortsatt baldhet. Baldness anses å være en indikasjon på aldring, og i mange mennesker påvirker prematur skallet selvtillit.

Hva er viktig etter hårtransplantasjonEn medisinsk behandling er effektiv i hårtap på grunn av dårlig ernæring eller sykdom. Når det er permanent baldness av arvelighet, kjent som mannlig mønster skallethet, kan problemet bare løses ved en operativ prosedyre – hårtransplantasjon.

etter hårtransplantasjon Ekslusjon av follikulære enheter eller Fue er en av de mest egnede hårtransplantasjons teknikkene og kan brukes hvis du lider av balding. Eksperter er av den oppfatning at dette fortsatt er den eneste tilnærmingen for å kontrollere hårtap, det er også kjent at Fue gir bemerkelsesverdige resultater både hos menn og kvinner.

Hvis du planlegger å gjøre hårtransplantasjoner, snakk med legen din i dette tilfellet.
Eksperter i feltet bekrefter det faktum at hvis du lider av hårtap, bør du alltid konsultere en god lege.

Hårtransplantasjon er en minimal invasiv prosedyre, og det er alltid godt å ta forholdsregler, det er noen retningslinjer du må følge for å komme gjennom alt. Du bør ta hensyn til instruksjonene fra legen din slik at operasjonen kan lykkes.
Formålet med en slik prosedyre er å få et positivt resultat som vil muliggjøre en permanent løsning på problemet med hårtap.

Leger som spesialiserer seg på hårtransplantasjon, anbefaler Fue da det ikke er synlige arr, pasienten føler seg ikke ubehagelig, utvinningen er ikke vanskelig, og resultatene forventes å være gode.

Hva kan jeg gjøre?

Vi gir deg noen tips

Først bør du avstå fra å røyke minst 2 uker før operasjonen.
Noen uker før operasjonen, unngå alkohol og alkoholholdige drikkevarer.
Unngå narkotika av aspirin-variasjonen i noen tid før operasjonen.

Hva er stadiene av Fue-hårtransplantasjonsoperasjonen

Før kirurgi, anestesi som er lokal og brukes både i giver og graftareal, bør ikke være smertefullt. Fra donorområdet blir friske follikler ekstrahert, deretter implantert i regionen der de trenger det.

Hvor mange økter vil være nødvendig?
Steder som skal podes avhenger av ulike faktorer som er individuelle. For eksempel – hvilken mengde grafts er nødvendig for å oppnå suksess; hva er mengden av hår tilgjengelig i donorområdet; hvor stor en region skal transplanteres kliniske data på pasienten og forventede effekter.
Men, avhengig av pasientens tilstand, gir spesialistene nær tilbakemelding.

Ta deg tid til utvinning og omsorg

Som vi husker prosedyren er kirurgisk invasiv, er det visse ting du må passe på etter operasjonen – soleksponering, trening, bading. Det tar tid å kurere sårene, medisiner skal brukes som foreskrevet. På 5-6 uker kan du merke seg håravfall, som er normalt.

En hyppig spørring blant kommende hårtransplantasjonspatienter er hvordan du akselererer hårveksten etter en hårtransplantasjonsoperasjon. Ifølge American Academy of Dermatology kan naturlig hårvekst ta omtrent seks måneder. Men etter vellykket hårtransplantasjon er det nødvendig med riktig hårpleie da dette vil bidra til å oppnå de forventede resultatene og fremme rask hårvekst.

Etter hårtransplantasjon kirurgi – hva kan jeg gjøre?
For å øke utvinningen og forbedre vekstprosessen og hårtilstanden, kan du følge følgende anbefalinger:

Behandle hodebunnen forsiktig etter hårtransplantasjonen, bruk legemidler og kosmetikk som legen din har foreskrevet. Ikke legg for mye press på operasjonsområdet mens du bruker medisiner, da dette kan skade disse områdene. Bruk forsiktig og forsiktig hodebunns sjampo etter at legen har tillatt det. Unngå høyt vanntrykk i hodebunnen og skyll forsiktig, tørk med en myk klut

Som et resultat av helbredelse, kan du oppleve liten kløe og scab infeksjon rundt podet hår. Hold hendene vekk fra hodebunnen på tidspunktet for utvinning og unngå å skrape hodebunnen og fjerne skrubber med fingrene.
Legen din vil anbefale at du begrenser dine fysiske aktiviteter etter hårtransplantasjonen.
I minst et dusin dager bør du unngå fysiske aktiviteter som å løpe,

sykling og alle slags sport.
Resten vil bidra til å forhindre uønskede reaksjoner og raskere utvinning.

Det bør bemerkes at god mat forbedrer hårveksten. Sunt kosthold og matforbruk antioksidanter som hjelper hår. Unngå å spise mat som melk og hvete, ta nok vann, ca seks til åtte kopper om dagen.

Du kan få råd fra legen din om bruken av visse hårprodukter og medisiner.

Hva er viktig etter hårtransplantasjonDette er noen ideer om hvordan du skal ta vare på podet hår etter en hårtransplantasjon. Følg alltid legenes instruksjoner nøye for å få de beste resultatene fra prosedyren.

etter hårtransplantasjon Mange blir ofte stresset når de ser en stor mengde fallet hår på penselen. Hårtap har blitt et ekstremt vanlig fenomen.
De fleste av folket har hatt noe hårtap og er derfor klar over konsekvensene og årsakene. Eksperter innser at ikke-sunn mat er også ansvarlig for hårtap hos både unge og eldre.

Men hvorfor?

Faktorer som livsstil er de viktigste som vanligvis fører til at håret faller.
Etter konsultasjon kan du bli informert om årsakene til hårfallet ditt. En diett mangelfull i vitaminer og mineraler er fortsatt en faktor som umiddelbart kan føre til at håret faller, ifølge leger er det flere typer vitaminer og mineraler som bidrar til å vokse hår.

Disse vitaminene kan spille en rolle for å øke hårveksten, også hvis du lider av for tidlig og ukontrollerbart hårtap

Vitamin B-kompleks (biotin og B5)

Vitamin B-kompleks spiller en viktig rolle i hårvekst, særlig hos kvinner. Biotin og pantothensyre (vitamin B5) brukes ofte til å behandle hårtap.
In-vitaminer spiller en viktig rolle i å gjenopprette sunn hårsekk, noe som er grunnen til at vitamin B-komplekset spiller en viktig rolle. Du kan også spise noen matvarer som kylling, biff, poteter rik på B-vitaminer.

sink

Sink stimulerer veksten av hårsekkene og fortykning av naturlig hår. Sink er direkte knyttet til metabolsk balanse og derfor er det nødvendig å bruke produkter som inneholder sink. Men det er best å først konsultere en lege før du begynner å bruke sink.

Fiskeolje

Fiskolje de siste årene har blitt veldig populær, den inneholder fettsyrer som øker hårveksten. Hovedbestanddelen – omega-3 fettsyrer, nærer håret i stor grad. Ingrediensen finnes i laks, tunfisk, hvit fisk, makrell, eggeplommer, valnøtter og andre.

konklusjon

Leger involvert i behandling av håravfall sier at den riktige livsstilen er ekstremt viktig for hårtilstand og redusert hårtap. Men det betyr ikke at bare en livsstil eller diett har en rolle, det er også forfalskningsfaktorer som også er ansvarlige for hårtap hos unge og eldre.

Ved tidsriktige tiltak kan hårtapet styres til en viss grad. Ukontrollert hårtap krever spesialisert behandling som det kan føre til skallethet.
En av løsningene i disse tilfellene er hårtransplantasjoner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *