Hårtransplantasjon Metoder
Hårtransplantasjon: Metoder
januar 6, 2019
PRP terapi og hårtransplantasjon
PRP terapi og hårtransplantasjon
januar 7, 2019

Hva resulterer i en effekt på hårtransplantasjonen?

Hva resulterer i en effekt på hårtransplantasjonen

Faktorer som påvirker hårtransplantasjon:

1. Røyking

Røyking er ikke bare dårlig for hele helse, men også resultatene av transplantasjon prosedyren hår. Imidlertid kan røykere gjøre feilen ved å lyse opp flere sigaretter etter prosedyren. Og det gjør dem ofte føler seg skyldig fordi de har blitt anbefalt av sin lege for å unngå røyking.
De bekymrer seg ofte om at deres transplantasjoner kanskje ikke overlever.

Men ødelegger røyking virkelig de podede folliklene?
Og i så fall, i hvilken grad har dette skjedd?
Pasienter etter transplantasjon av hår bør vurdere ikke bare effekten av røyking på resultater, men også på den generelle helse.

Hvordan påvirker røyking pasienter med podet hår?
Nikotin fører til innsnevring av blodårer, og den karbonmonoksyd reduserer muligheten for blod for å bære oksygen.
Dårlig sirkulasjon kan forhindre sårheling og forlengelse av gjenoppretting. Hvis mer tid tas til behandling, er det en mye høyere risiko for infeksjon.
Hvis huden har problemer med healing og lukking av sår, kan skorper rundt grafts forblir på overflaten i en lengre periode. Og dette vil øke sannsynligheten for arrdannelse.
Graftoverlevelse kan også bli svekket på grunn av redusert tilgjengelighet av oksygen og stoffer.

2. Etterbehandling av pasienten

Hvordan vil du ta vare og holde transplanterte håret du følger alle anbefalingene at legen har gitt deg. De første dagene blir det ordentlig vasket å falle til den tiden obrauvalite er skorper rundt pode. Hold hodet fra slag, sol og andre skader.

3. Organisme og gener

Det kommer an på hva som er din kropp, generell helse, tilstedeværelse av sykdom, administrasjon av visse legemidler, evnen til å komme seg, allergiske reaksjoner.

4. Egenskaper av hår og hodebunn

Dette er noen av de viktigste faktorene.
Effekten vil ha din hårtype, struktur, tetthet, tykkelse på håret, kvaliteten på grafts, mengde follikler i en pode. Det er viktig at tilstanden i hodebunnen -. Fettete Er tørr Er Noen hodebunn blør mer enn andre, noen blør veldig lite i begge tilfeller kan det påvirke nye transplanterte håret. Tilstedeværelse av sykdommer i hodebunnen som kan være skjult og kan ikke oppdages før kirurgi eller oppstå etter kirurgi, kan det ha en effekt på vekst grafts.

5. Klinikk, lege, team, teknikk

Inkludert de ovenfor angitte faktorer kan ha en effekt hvor det er gjort, poding, av hvem, under hvilke betingelser.
For å sikre god drift og resultat betydning og legen team – har du øver, legen vet om operasjonen der lisensiere for pode hår, hører det til organisasjoner transplanattsiya hår som ISHRS, Fue Europa, Iahrs.
Dersom transplantasjon utføres i en teknisk klinikk teknikere bare, i ukontrollerte forhold og sterilitet, personer uten tilstrekkelig erfaring og ferdigheter, er sannsynligheten for svikt og utilfredsstillende resultat stor, med risiko for helse og arrdannelse.

Som man kan se de faktorer som effektorceller hva som vil være resultatet av den fremgangsmåte pode håret ikke er en eller to, og antallet og variasjonen og de må eobarne oppmerksomhet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *