Kvinner Hårtransplantasjon
Kvinner Hårtransplantasjon
april 10, 2019
Hårtransplantasjon - er det en permanent beslutning om håravfall
Hårtransplantasjon – er det en permanent beslutning om håravfall?
april 10, 2019

Hvorfor kan du ikke være egnet for hårtransplantasjoner?

Hvorfor kan du ikke være egnet for hårtransplantasjoner

Kort om hårtransplantasjonsoperasjonen

Hårtransplantasjon er en fremgangsmåte ved hvilken utvinning av hårsekkene fra feltet på baksiden av hodet og transplantert inn i områder hvor ingen hår.
Prosedyren utføres ofte i mannlig mønster hårtap (forårsaket av genetikk), som nevnt follikler transplantert inn i områder med tynn eller ikke hår på toppen og fronten av hodet.
Siden DHT (hormon i legemet som angriper hårsekkene, og får dem til å krympe) påvirker ikke hår, som ligger på siden og baksiden av hodebunnen, så derfra utlede hårsekken, så transplantert hår vil ikke bli påvirket i fremtiden for denne tilstand.

Hvorfor kan du ikke være egnet for hårtransplantasjoner

Når kan du ikke være egnet for hårtransplantasjoner?

Før du utfører hårtransplantasjon, må du ha blitt konsultert av en lege. Legen som skal utføre operasjonen bør være en spesialist i hårtransplantasjon og ha nok trening, ellers kan operasjonen være risikabelt og mislykket. Legen din vil best vurdere om du er egnet for denne prosedyren.
Hvorfor kan du ikke være egnet for hårtransplantasjonerNår det er et stort hårtap, skallet med en stor og svært lite hår venstre side og nakke, så mest sannsynlig ikke være riktig person drift pode hår fordi ikke nok follikler i donor-området til å dekke det største området med balding.
Det er en viss bestand av follikler i donorområdet som kan brukes, de forstår ikke dette og de må være oppmerksomme.

Når det er en fortynning av håret, men samtidig er tilstrekkelig tykt hår kan ikke være hensiktsmessig å utføre pode hår, da det vil være nok plass for nytt hår.
I noen tilfeller kan du tenke at håret ditt faller når håret blir tynnere. Hvis håret ditt er tynnere, men fortsatt tykt nok, kan du finne det uegnet for hårtransplantasjoner.
Hva kan skje?
Det er mulig for det podede håret å skille ut det tilstøtende håret og forhindre vekst.

Hvis du lider av diffust hårtap, kan hårtransplantasjon ikke være hensiktsmessig. Diffus hårtap påvirker kvinner oftere, menn er mindre vanlige hos menn.

Kan håret bli podet i alopecia areata?

Denne type hårtap kan påvirke hvilket som helst område av hodebunnen, og med transplanterte håret kan angripes, slik at det er usikkert når en slik tilstand at det er hensiktsmessig å transplantere hår. Etter å ha vurdert tilstanden, kan legen dømme dette best.
Karakteristisk for denne tilstanden er at håret faller på flekker som kanskje ikke er merkbare i begynnelsen, men hvis flere steder er forbundet og kan bli merkbare. Det utvikler seg når immunsystemet angriper sine egne follikler, noe som fører til at håret faller.
Hårtap kan oppstå i tillegg til hodebunnen, noen ganger øyenbryn, ansiktet og andre deler av kroppen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *