Hårtransplantasjon fra kroppen
Hårtransplantasjon fra kroppen – det du trenger å vite
april 10, 2019
Hvorfor kan du ikke være egnet for hårtransplantasjoner
Hvorfor kan du ikke være egnet for hårtransplantasjoner?
april 10, 2019

Kvinner Hårtransplantasjon

Kvinner Hårtransplantasjon

Du lurer sikkert på om kvinners hårtap er et vanlig problem?

Statistikk viser at problemet med hårtap ikke er sjeldent for kvinner.

Hva er den normale mengden hår for kvinner å falle?

I gjennomsnitt mister en person 50 til 100 hår per dag. Legg merke til at hårtap er mer enn normalt, for eksempel hvis håret faller i større mengder på puten om morgenen eller under dusjen.
En av hovedårsakene til hårtap hos kvinner er kvinnelig arvelig hårtap, kjent som androgenetic alopecia.
Andre årsaker som fører til hårtap hos kvinner er stress, tilstedeværelse av litt sykdom, stress, strenge restriktive dietter. Under graviditet, skjoldbruskkjertelproblemer eller andre hormonelle endringer, kan håravfall forekomme.

Kvinner HårtransplantasjonGjennom kvinnens liv kan håravfall skyldes svingninger i hormonnivået (for eksempel, som vi nevnte etter graviditet, går håret faktisk tilbake til sin litt mindre før graviditetstilstand), overgangsalder, etc.
Men i androgent hårtap er tilstanden genetisk og irreversibel. Det er tilfeller av hårtynning eller utseendet på balding flekker som er midlertidige, og hår trenger spesielle kosmetikk for å gjenopprette hår. Når hår tap er for permanent hårtransplantasjon er en av de få tilgjengelige alternativene og er ofte den beste.

I arvelig hårtap har kvinner en følsomhet for hormonet dihydrotestosteron (DHT). Når denne genetiske tilstanden blir aktiv, er DHT forbundet med de følsomme hårsekkene som ligger rundt hodebunnen, på forsiden og på siden.
Dette er en konstant tilstand som gradvis forverres over tid hvis det ikke foreligger rettidig inngrep. Sammen med å tynne håret og redusere volumet, blir hodebunnen i øvre del synlig.
Noen ganger kan det økte håravfallet, som varer i flere måneder, indikere tilstedeværelsen av en tilstand som kalles teflon effluvium. Denne tilstanden skyldes oftest stress – enten fysisk eller emosjonell, og i genetisk forutsetning kan det forverre det eksisterende håravfallet.
Det er viktig å ta en rettidig tiltak og besøke en spesialist lege for å få faglig råd og hjelp. Du kan bli gitt spray eller spray medisinering sammen med hår vekst produkter.
Det faktum at hodebunnen begynner å oppdage den øvre delen av hodet, skal være et genetisk problem, men det er viktig å avklare om det er andre problemer som fører til hårtap. Når dette er gjort, vil legen velge riktig behandling.

Kvinner Hårtransplantasjon

Er det normalt at en kvinne føler seg dårlig i et betydelig hårtap?
Siden vårt utseende alltid har vært viktig når en kvinne opplever håravfall, kan dette påvirke selvtillit, føle seg uattraktivt og så videre.

Et interessant faktum fra en studie er at i tillegg til å ha et klart forhold, kan personer med visse typer autoimmun alopecia være mer tilbøyelige til å utvikle skjoldbrusk sykdom.

Du må lure på hva den autoimmune sykdommen er?!

Immunsystemet beskytter menneskekroppen mot sykdommer og infeksjoner. Når det oppstår problemer med immunsystemets normale funksjon, redusert eller økt aktivitet, kan helseproblemer oppstå.
Når det er lav aktivitet i immunsystemet, reduseres kroppens evne til å bekjempe infeksjoner.
Kvinner HårtransplantasjonNår vi har overaktiv, kan autoimmune sykdommer oppstå, men vi vet fortsatt ikke hvordan dette skjer. Kroppen begynner å angripe sine egne celler i tilfelle av alopecia areata – hårsekkene.
Mild og moderat form for alopecia areata, som forårsaker runde skallede flekker i hodebunnen, har behandlingsmuligheter. Selv om behandling for total alopecia er lav, utvikles nye terapier.

Behandling av kvinnelig hårtap med personlige behandlingsplaner kan føre til oppmuntrende resultater.
Visse sprøyter, kremer, medisiner kan brukes.
Hårtransplantasjon kan være et nyttig alternativ for kvinner i tilfeller av traumer, sjeldent hår eller høy hårlinje.
Ved skader hvor folliklene er skadet eller ødelagt av betennelse, om det er mulig at prosedyren skal avgjøres av legen.

Er det mulig å transplantere hår til kvinner?
Hår kan transplanteres til kvinner, men prosedyren er litt annerledes og mer kompleks enn menn, og kanskje dette er grunnen til at prosedyren er mer kjent for menn.
Om grafting kan gjøres, avhenger av hvilken type hår tap av kvinnen, vil operasjonen være et godt alternativ og hvilken suksess det vil ha. Årsaken til at det er populært blant menn er at arvet hårtap, androgen alopecia, manifesterer seg annerledes i tilfeller av mannlig skallethet sammenlignet med kvinner.
Hos begge menn og kvinner fører denne tilstanden til at håret tynner, noe som bare påvirker hodehodet, men hos menn er det tynn på mange forskjellige områder

, på kronen, på forsiden og mens hårtapet fortsetter, kan dette føre til hårtap.
Kvinner opplever en generell utslipp som oppstår på toppen av hodet og på forsiden og forårsaker sjelden kaldhet. Kvinner er mer sannsynlig å legge merke til tegn på hårtap og sjeldent hår, for eksempel når de er bundet i en hale, tynn på forsiden og siden.

Menn gjennomgå poding av hår for å gjenopprette de soner av kronen eller hårfestet, mens follikler blir tatt fra den bakre eller sidene av hodet, kjent som ‘donor’. De blir så transplantert for å supplere områder med tapt hår.
Hos kvinner, siden områder med tynt hår kan være mer omfattende, kan det tyde på behovet for en stor mengde av follikler fra donor-området for å fylle områder med mistet håret. Når dekningsområdet er større, trenger du en større mengde transplantater, og operasjonen vil ta lengre tid.

Kvinner Hårtransplantasjon

Hvordan kan hårtransplantasjoner utføres på kvinner?

Etter å konsultere en lege, i fravær av betingelser kontraindisert for kirurgi og etter evalueringen av hårtap, en betingelse for at hodebunnen blir bestemt hvorvidt operasjon er hensiktsmessig poding hår. Varigheten av en slik prosedyre tar vanligvis omtrent 5-9 timer. Hårtransplantasjon med fue-teknikk, individuelle follikulære transplantater samles direkte fra donordelen. Nedlasting skjer direkte fra hodebunnen. Graften blir så påført påtrengende i hårtapområdet. Deretter er delen av hodet hvor gravene tas, bandasjert og operasjonen er fullført. Etter at man har fjernet bandasjen, blir håret grundig vasket. De vil gi deg instruksjoner om omsorg og hva du skal bruke for utvinning. Så venter du på at det nye håret vokser, noe som tar måneder.

Hårtransplantasjon kan ha begrensninger for kvinner på grunn av forskjellen i hårtap hos kvinner og menn. Håravfall oppstår forskjellig for hvert kjønn. Hos menn, skallethet er mer alvorlig, det kan føre til å dø av hårsekken, som egentlig ikke gir seg til noen behandling. Hos kvinner kan dette ikke være tilfelle, noe som betyr at behandling av hårtap avhenger selvfølgelig på skjemaet, og årsaken kan ha resultater. Det er mulig både før og etter operasjonen for å anbefale medisiner den som en del av pågående omsorg for å opprettholde resultatene og forhindre oteredyavaneto okolntata av håret rundt det transplanterte håret, er dette et alternativ som må først bli undersøkt.

Kvinnelig hårtap eller sjeldent hår hos kvinner er et voksende problem i ulike aldre.
Statistikk viser at andelen kvinner under 50 år med noen form for hårtap økt med ca 30% i løpet av de siste ti årene, og kvinner eldre enn 25 år kan også bli påvirket. Kvinner har en tendens til å ha diffus tynning, og vanligvis begynner håret å bli tynnere gjennom hele hodebunnen og synes ikke nødvendigvis å være pleurale områder.

I noen hårtap forhold, er kvinner også tvunget til å ha parykker. I dag er det imidlertid flere muligheter for å bekjempe hårtap, som kan implementeres og som kan føre til naturlige og permanente resultater. Hårtransplantasjonskvinnene får også popularitet, ikke bare hos menn, og mange kvinner vender seg i økende grad til denne typen permanent hårgjenoppretting.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *