Hårtap etter hårtransplantasjoner
Hårtap etter hårtransplantasjoner , Hva skal jeg gjøre?
april 10, 2019
Hårtransplantasjon fra kroppen
Hårtransplantasjon fra kroppen – det du trenger å vite
april 10, 2019

Nødvendig omsorg etter hårtransplantasjoner

Nødvendig omsorg etter hårtransplantasjoner

Du har allerede gjennomgått hårtransplantasjonsprosedyren, og perioden for postoperativ behandling av graftet hår og hodebunn oppstår for å få best mulig resultat.

I begynnelsen kan du ha vanskeligheter med å tilpasse, følsomhet, følelse assosiert med novoprisadenata hår, vil symptomene avta, og det er ingen vits å bekymre deg.

Tips om hvordan du lykkes og enkelt går gjennom gjenopprettingsperioden etter hårtransplantasjoner

Først av alt, sørg for at du følger legenes anbefalinger nøye etter operasjonen.
Du kan oppleve ubehag og mild vondt flere dager umiddelbart etter transplantasjonen. Dette er normale symptomer og kan lett reduseres ved bruk av medisiner som er anti-smerte og anti-inflammatorisk.
Blødning kan forventes fra graftsteder eller graft follikelarealer, spesielt om natten, noe som også er normalt.
En viktig funksjon er ikke å henge eller ripe på det graftede håret.

Etter operasjonen kroppen kjemper hardt for å helbrede hodebunnen, vil ha kløe, rødhet, avskalling, må du være tålmodig og gi kroppen din tid til å komme.
Hevelse i pannen kan oppstå, du kan sette på is og dermed bidra til å redusere hevelse. Gråt hår bør ikke legges på is, så sørg for at det ikke kommer til å berøre de nylig overførte folliklene.

For fysisk trening og mosjon bør du unngå dem i 10-20 dager. Hvorfor bør du være forsiktig med hva du – på grunn av det faktum at under økt arbeids av hjertet øker presset på hodebunnen og er trolig slutt fjerne grafts.
Også etter kirurgi overdriver ikke alkohol og røyking, da dette har effekt på utvinning og deretter på resultat av podning.

Etter operasjonen, vil de fortelle deg nøyaktig når du skal starte skalp skrubbe, vanligvis innen dager etter operasjonen.
Vasking bør være forsiktig og med meget milde bevegelser og berører, bruk en lys sjampo.
Ikke bruk når tannbørste eller hodebunn. Du vil ha skorper, som over tid vil falle, men ikke bra hvis du bor for lenge på skalpa.Sashto slik at vannet skal ikke være veldig varmt og med en svak strøm. Vann bør ikke være under høyt trykk, da dette kan forårsake graft-follikulær skade.

I perioden etter ca 1 uke kan du begynne å vaske håret med svært lite trykk. Ta svært lyse og sirkulære forsiktige bevegelser for å rense hodebunnen. Trykket av fingre og vann bør være lett og ømt.
Etter ca 2 uker kan du gå til vanlig vaskesyklus. Bruk lettere sjampo og produkter som bare legen din har anbefalt.

Izklyuchetno sjeldne, kan det oppstå unormal blødning, overdreven hevelse, noen tegn på infeksjon, eller hvis du har spørsmål i slike tilfeller oppsøke lege for pode hår.

Det er viktig å følge instruksjonene og nøye observere etter å ha blitt gitt etter hårtransplantasjonen.
Herlig, husk at effekten og suksessen til hårtransplantasjonen også avhenger av hvor godt du bryr deg om podet hår etter operasjonen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *