Hva resulterer i en effekt på hårtransplantasjonen
Hva resulterer i en effekt på hårtransplantasjonen?
januar 7, 2019
Fue Hårtransplantasjon
Hva er fordelene med Fue hårtransplantasjons metoden?
januar 12, 2019

PRP terapi og hårtransplantasjon

PRP terapi og hårtransplantasjon

For PRP-terapi

PRP-terapi er et høyt blodplaterrikt plasma.
Sårheling skjer i etterfølgende overlappende prosesser og krever koordinert gjennomføring av en rekke cellular aktiviteter. Hvert trinn under prosessen styres av forskjellige nivåer av mange vekstfaktorer. Vekstfaktorer er motorer som stimulerer sårheling. Blodplater frigjør store mengder vekstfaktor. Blodplater deltar i naturlig helbredelse av sår basert på deres antall i sirkulerende blod. Dette forbedrer ytterligere sårheling på grunn av konsentrasjonen av blodplaterikt plasma (PRP).
PRP er konsentrasjonen av humane blodplater i et lite plasma volum. PRP er oppnådd fra pasientens eget blod etter behandling i en automatisert sentrifuge. Manuelle sentrifuger anbefales ikke bare på grunn av deres forurensningspotensial, men også på grunn av deres reduserte effektivitet i blodplateutvinning sammenlignet med automatiserte enheter. I 2007 godkjente FDA bruken av automatiske sentrifuger for fremstilling av vekstfaktorer som skal brukes i kroniske sår hos diabetespasienter.

Det er også flere rapporter som viser at vekstfaktorinnholdet i PRP kan variere betydelig, avhengig av det automatiserte systemet som brukes.

Plazmoterapiyata brukt tidligere i plastisk kirurgi, dental kirurgi, generell kirurgi, nevrokirurgi, ortopedi for å redusere blødning, hevelse, forebygge infeksjoner og akselerere sårtilheling. PRP har en effekt på ulike typer sår og infeksjoner.

PRP terapi og hårtransplantasjon

Plasmeterapi etter hårtransplantasjoner
Det ble funnet at vekstfaktorer spiller en nøkkelrolle i sårheling og revaskularisering kolonner etter pode hår.
PRP injeksjoner kan brukes etter hårtransplantasjonsoperasjonen.
Ikke bare hjelper PRP med sår og arr i behandling, men også
stimulerer veksten av sunt hår. Pasienter drar nytte av vedlikehold PRP-injeksjoner for å få raskere utvinning og resultater.

Siden terapi stimulerer cellevekst mange leger som arbeider med hårtransplantasjon PRP studert som en injeksjon løsning for hårtap. Selv om «frittstående» PRP injeksjon resultatene er variert og noe motstridende, la merke til noe interessant: mens PRP ikke kan være fullt effektive i hårtap, men kan være effektive i hårtransplantasjon.
Som PRP inneholde naturlige blodplasma av organismen og vekstfaktorer som er nødvendige for friske hårsekkene, kan det resultere i en bedre tilstand, og mer sunne grafts.
Siden det ikke er noen bivirkninger og er en sikker prosedyre, bruker mange leger det til å hjelpe hårtransplantasjons resultatet.
Selv om bruken av plasma, blodplater pode hår er fortsatt en ny ting, bevisene så langt viser at det kan spille en viktig rolle i å fremme veksten av sunne grafts og raskere restitusjon.

Kontraindikasjoner for PRP-terapi:
kreft
sepsis
Metabolisk lidelse
Kroniske leversykdommer
Akutte og kroniske infeksjoner
trombocytopeni

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *