Vitaminer , kosttilskudd , hårtransplantasjon
Vitaminer og kosttilskudd etter hårtransplantasjon
april 10, 2019
Hårtap etter hårtransplantasjoner
Hårtap etter hårtransplantasjoner , Hva skal jeg gjøre?
april 10, 2019

Er det en garanti for hårtransplantasjoner?

Garanti for Hårtransplantasjon

Hårtransplantasjon – fakta å vite

I dag mange folk er lei av å ha en skallet hodet, eller rett og slett ikke ønsker allerede å være på vakt mot utenlandske fordømmende blikk, så besluttet å opt for hårtransplantasjon.
Men før det må du være oppmerksom på noen fakta du burde vite.

Er det graftede håret fortsatt, og hvordan?

Garanti for HårtransplantasjonFaktum er at det podede håret er permanent. Dette er en prosedyre som involverer en gruppe hårfollikler som blir tatt fra hodebunnen og deretter transplantert inn i den skallede sonen.
Follikler blir tatt under prosedyren på baksiden av hodet eller på siden, siden det er genetisk disponert for hår ikke faller derfor transplanterte håret vil falle og således vil ikke bli skallet igjen.

Hårtransplantasjon – fakta

Når vil du legge merke til resultatet?
Et problem som kan være mest spennende.
Det tar tid og en periode på flere måneder for å starte vekst, effekt og sluttresultat etter 12 måneder. Effekten i noen er også merkbar etter 6 måneder.

Hva er suksessen med hårtransplantasjon?
Suksessraten av prosedyren metoden fue e over 95%, selvfølgelig, avhenger av om det er gjort av godt trente leger og en god sykehus, ikke av mennesker som ikke har noen kvalifikasjoner og utdanning.

Hva å være oppmerksom på for å få et godt resultat
Velg en rimelig erfaren doktor for hårtransplantasjoner.
Hvis du vil ha et resultat, foretrekker du ikke klinikker hvor legene ikke utfører prosedyren eller er ikke kvalifisert.
Velg klinikken vel, studer resultatene fra andre.
Følg alle retningslinjer og anbefalinger for postoperativ behandling.

Hvor lenge vil det ta håretransplantasjon?

Varigheten avhenger vanligvis av antall follikler som skal transplanteres, men vanligvis kan det ta nesten en hel dag. Du vil ha en lunsjpause, ikke bekymre deg.

Hva er gjenopprettingstid?
Du kan gå på jobb de neste dagene etter prosedyren. Vekst prisadaneta hår kan ta flere måneder å vokse fullt ut, må du følge alle forholdsregler og instruksjoner etter operasjonen gis av legen for håret fordi suksess av pode hår avhenger ikke bare av drift og ferdigheter av drifts men også postoperativ omsorg, som også er så viktig.

Hva mer trenger du å vite om prosedyren?
Grafting med fue hår må du vite at dette er en ny og moderne prosedyre. Grafting kan gjøres bra med denne metoden, men det betyr ikke nødvendigvis at du vil ha hår i neste måned. Det anbefales å konsultere legen før prosedyren, det kan være bivirkninger av prosedyren, men de kan lett kontrolleres av legen.

Hvis operasjonen utføres av uerfaren, kan utvinningstiden forlenges, og langsiktige bivirkninger kan oppstå. Så velg din lege og hår klinikk klokt, ikke bli fristet av billige annonsering teknikker.

Er det en aldersgrense for hårretting?

Garanti for HårtransplantasjonI denne prosedyren trenger du ikke å være ung for å være egnet, du bør ha områder som påvirkes av balding eller hårtynning.
Takket være internett har alle tilgang til mye informasjon. Men noen ganger Internett er ikke all informasjon er helt nøyaktig, spesielt i estetiske prosedyrer og bør derfor være ute etter å finne det rette svaret.
Arbeidet med en lege eller klinikk kan fås fra sine offisielle nettsider oversiktlige og noe informasjon, ingen skjulte eller tvetydige uttalelser snakke på den måten og kvaliteten på arbeidet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *